Huvudlärare Yogi Shreyananda Natha

Mattias /Shreyananda Natha) är ledare på onlineyogan. Han är även författare till över tolv titlar om yoga. Han har bl.a. skrivit de mest omfattande böckerna om yoga på svenska – ALLT OM YOGA och studieboken – DEN STORA BOKEN OM YOGA.

 

Han är diplomerad yoga & meditationslärare enligt EYTF:s internationella riktlinjer och har genomgått en flerårig yogalärarutbildning under ledning av Swami Omananda vid Satyananda Ashram och innehar den högsta initieringen i den tantriska Natha-ordern (Sri Vidya traditionen).

 

Mattias Yogi Shreyananda Natha har lång erfarenhet av yoga och meditation och lägger stor vikt vid att kursdeltagarna skall få personlig erfarenhet av vad den äkta och genuina yogan kan innebära. Han har fördjupat sig inom de tantriska ritualerna och är känd för sin omfattande och genuina kunskap om yoga, djupavspänningar och meditation.

 

”Det finns ingen auktoritet som kan säga vad yoga är. När du ger dig själv hän, helt och fullt och upplever yogan utan begränsningar och tvivel, ja när du blir ett med den sanna upplevelsen i dig, uppstår det äkta mötet med yoga. Först då förstår du vad yoga är – för dig. Då du inte längre begränsas av prydhet, blyghet och konstgjorda tankemönster som lägger sig som ett filter mellan dig och transformeringen. Yoga är en kulturhistorisk rikedom som fortfarande, än idag förs vidare från lärare till elev och hjälper människan att hitta tillbaka till sin sanna natur.

 

Den öppnar upp oss och lockar till medvetenhet. Den stärker vår självkänsla och hela vår persons spektra av möjligheter blir plötsligt synligt för oss. Yoga är inget svårt. Du behöver inte bli asket eller kunna stå på huvudet. Inte heller behöver du bli vegetarian eller lära dig sanskrit. Du behöver bara göra din yoga regelbundet så kommer resten av sig själv.

 

Med all kärlek från universum – Om Shanti / Mattias yogi Shreyananda Natha

 

Skolan

Online yogan sänds från Schweiz och drivs av bolag utomlands. Täby yogaskola och Täby yogaförening har ingen verksamhet längre i Täby och är vilande. Anmälan sker via epost – info@nathayogainstitutet.se.

 

Traditionen

Yogan är en tidlös tradition som formats och utvecklats under tusentals år. Några av de mest kända yogamästarna inom den klassiska yogan är Shri Swami Sivananda Saraswati, Rishikesh och Swami Satyananda Saraswati, Bihar.

 

10882214_10152664894979195_5611372055478034109_n

 

mattias

 

Bookmark and Share