KURSER – ALLMÄN INFO, BETALNING OCH ANMÄLAN

Online yogan sänds från Schweiz och drivs av bolag utomlands. Täby yogaskola och Täby yogaförening har ingen verksamhet längre i Täby och är vilande. Anmälan sker via epost – info@nathayogainstitutet.se

Kurserna har ett begränsat och exakt antal platser för att alla skall hinna få den hjälp och stöd de behöver för att kunna genomföra yogan korrekt. Anmälan är bindande om man inte avbokar senast 1 vecka innan kursstart. Avgiften sätts in på konto i god tid innan kursstart senast vid första kurstillfället. Kursavgiften återbetalas inte om kursen påbörjats.

DET ÄR STÄNGT HELGDAGAR OCH HALVDAGAR OCH DAG FÖRE RÖD DAG SAMT EV. LOV
MEJLA FÖR INFO OCH ANMÄLAN PÅ INFO@NATHAYOGAINSTITUTET.SE

VIKTIGT: Allt deltagande sker på egen risk. Lider du av allvarliga fysiska alt. psykiska problem måste du kontrollera med din läkare att du kan genomföra kursens moment och informera yogaläraren så att du får alternativa övningar. Skolan är stängd halvdagar och helgdagar och ev. lov. Kom i mjuka sköna kläder och ät inte ca 2-3 timmar innan. Ta med dig egen matta och kudde och ev. filt.

Vi informerar om ev.inställda pass på vår Facebook sida. Gilla oss på facebook.com/tabyyogaskola

BHAGWAN.SE Hittar du alla våra fina yogaböcker på svenska.

Mattias yogi Shreyanada Natha är huvudlärare och är den som undervisar på kurserna.

Bookmark and Share
 • PROVA PREMIUM ONLINEYOGA 10 VECKOR FÖR ENDAST 790KR!

  ”PROVA GENUIN OCH MJUK KLASSISK  YOGA MED INRIKTNING PÅ DJUPAVSPÄNNING ONLINE– 10VECKOR FÖR ENDAST 790 KR!

  Mattias har flyttat till Schweiz och därför har inte skolan någon verksamhet i Täby längre. Däremot sänder han premium online yoga med inriktning på mjuk yoga och djupavspänning varje måndag 19:05-20:25. Pris 790 kr för 10 veckor. Löpande start. Är du genuint intresserad av mer än yogainspirerad träning så ta chansen nu och mejla för anmälan.

  Yoga är mer än bara asanas, kroppsställningar. Äkta och genuin klassisk, spirituell yoga ökar ditt mentala och kroppsliga välmående och involverar ditt sinne lika mycket som din kropp.

  Att prova klassisk yoga och meditation kan vara en fullständigt transformerande upplevelse. En unik händelse som kan vara fullständigt livsavgörande. Ta din hälsa och välmående på allvar, det är grunden till allt.

  Den klassisk yogan är en integrerad form av genuin och äkta spirituell yoga i dess mest ursprungliga form. Den innehåller alla de stora yogavägarna som du kanske har hört talas om – Hatha, Kundalini, Tantra, Raja, Bhakti, Jnana, Karmayoga etc. Ett urgammalt koncept som involverar kroppen lika mycket som sinnet.

  Vi processar systematiskt kroppens fem skal/koshas och balanserar upp body, mind & spirit. Hos oss gör du dig av med spänningar på djupet, samtidigt som kroppen också får sig en rejäl genomkörare. Ju längre passet pågår desto längre stannar vi i positionerna så de får maximal effekt på signalsystemen, maximal aktivering av chakranas och så att vi reducerar överskottet av vata som uppstår, så du blir grundad och jordad efteråt. Vi har alltid en längre guidad djupavspänning/meditation på varje pass så du får en chans att få ett äkta magiskt möte med yoga och för maximal stressreducering.

  Med oss yogar du i en varm, vänlig, open minded och inspirerande miljö, där det skall vara kul, men också ges möjlighet till att få uppleva riktig yoga på djupet.

  Du anmäler dig genom att mejla oss på info@nathayogainstitutet.se.

   

  sivananda-face-nice3

  .


  ANMÄL DIG!
  .